Main Page Sitemap

Most viewed

Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja..
Read more
. Levyjä voidaan leikata puhtaaksi käsin veitsen ja metallisen turvaviivaimen avulla. Kirjoittaja: Miia Mustonen, Seri-Deco Oy 3A Composites on kansainvälisesti tunnettu. Avatessasi levylaatikkoa leikkaa paketti varovaisesti auki veitsen kevyellä painolla ja pelkästän pahvilaatikkoon merkittyä katkoviivaa..
Read more

Bitcoin-huijauksista sähköposti


bitcoin-huijauksista sähköposti

sivustoa, jolla vastaanottajan väitetän vierailleen, tai anneta todisteita vierailusta tai videomateriaalista. Lisäksi viestissä mainittiin pienen salaisuuden säilyttäminen maksaa miehelle 1800 dollaria. Viesti pättyy ilmoitukseen: Kyseessä ei ole neuvoteltavissa oleva tilanne, joten älä haaskaa minun tai sinun aikaasi vastaamalla tähän viestiin. Kiristyskampanja ei myöskän kohdistu erityisesti Suomeen, vaan vastaavista viesteistä on runsaasti havaintoja myös maailmalta, kertoo Kyberturvallisuuskeskus. Mutta kyseessä on erittäin merkittävä summa, Paasio sanoo. Miehelle tulleessa viestissä kerrotaan, että salaisuuksien säilyttämiseksi käyttäjän tulee maksaa 1800 dollaria bitcoineina ohessa olevaan osoitteeseen. Bitcoin-virtuaalivaluutan arvo on noussut voimakkaasti viime aikoina.

Kyseessä huijaus, techCrunch uutisoi samoista viesteistä, jonka jotkin sanat, maksettava summa tai osoite vaihtelevat. Ihmiset ovat raportoineet kiristysviestistä, joka liikkuu sähköpostin välityksellä. Siinä naureskellaan käyttäjän katseluhistorialla sekä sillä, millaista kuvamateriaalia rikolliset miten myydä minun bitcoin käteisellä ovat käyttäjästä sanojensa mukaan kuvanneet. Pian yritys pyysi saada asentaa uhrin tietokoneelle ohjelman, joka helpottaisi kaupankäyntiä. Nyt tapausta tutkitaan Länsi-Uudenmaan poliisissa, kertoo Svenska Yle.


Sitemap