Main Page Sitemap

Most viewed

Mitä tapahtuu louhinnalle, jos mennän tämän tason alle? Varmasti myös muitakin hyödyllisiä käyttökohteita lohkoketjulle löytyy vaikka millä mitalla. Ei Bitcoin voi olla kupla, koska kaikki sanovat sen olevan kupla! Mutta koska alusta asti suunnittelin sijoittavani Bitcoineihin..
Read more
Sen pitäisi noudattaa seuraavia säntöjä. Vuodesta arvo talletus riippuu enimmäismärä kaupan ja näin ollen koko voitot sijoittamistaan varoista. HusWhQj8Xg 12 hours ago Forex in focus: Live webinar Q A Join our live webinar with a ..
Read more

Bitcoin-huijauksista sähköposti


bitcoin-huijauksista sähköposti

sivustoa, jolla vastaanottajan väitetän vierailleen, tai anneta todisteita vierailusta tai videomateriaalista. Lisäksi viestissä mainittiin pienen salaisuuden säilyttäminen maksaa miehelle 1800 dollaria. Viesti pättyy ilmoitukseen: Kyseessä ei ole neuvoteltavissa oleva tilanne, joten älä haaskaa minun tai sinun aikaasi vastaamalla tähän viestiin. Kiristyskampanja ei myöskän kohdistu erityisesti Suomeen, vaan vastaavista viesteistä on runsaasti havaintoja myös maailmalta, kertoo Kyberturvallisuuskeskus. Mutta kyseessä on erittäin merkittävä summa, Paasio sanoo. Miehelle tulleessa viestissä kerrotaan, että salaisuuksien säilyttämiseksi käyttäjän tulee maksaa 1800 dollaria bitcoineina ohessa olevaan osoitteeseen. Bitcoin-virtuaalivaluutan arvo on noussut voimakkaasti viime aikoina.

Kyseessä huijaus, techCrunch uutisoi samoista viesteistä, jonka jotkin sanat, maksettava summa tai osoite vaihtelevat. Ihmiset ovat raportoineet kiristysviestistä, joka liikkuu sähköpostin välityksellä. Siinä naureskellaan käyttäjän katseluhistorialla sekä sillä, millaista kuvamateriaalia rikolliset miten myydä minun bitcoin käteisellä ovat käyttäjästä sanojensa mukaan kuvanneet. Pian yritys pyysi saada asentaa uhrin tietokoneelle ohjelman, joka helpottaisi kaupankäyntiä. Nyt tapausta tutkitaan Länsi-Uudenmaan poliisissa, kertoo Svenska Yle.


Sitemap