Main Page Sitemap

Most viewed

Kun opettaja kertoisi koko porukalle esim. Server Colocation, server hosting with 24/7 monitoring, power backup, redundant connections. Sosiaaliseen turvallisuuteen liittyy myös kiusaamattomuus. Jos lähden liikkeelle tarkastelemaan fyysistä turvallisuutta ulkoapäin, niin näin talvella tulee mieleen esimerkiksi koulun..
Read more
Ran Neuner 50,000 (end of 2018) Ran Neuner, the host of cnbcs show Cryptotrader and the 28th most influential Blockchain insider according to Richtopia, calims that Bitcoin will end 2018 at the price point of 50,000...
Read more

Bitcoin-huijauksista sähköposti


bitcoin-huijauksista sähköposti

sivustoa, jolla vastaanottajan väitetän vierailleen, tai anneta todisteita vierailusta tai videomateriaalista. Lisäksi viestissä mainittiin pienen salaisuuden säilyttäminen maksaa miehelle 1800 dollaria. Viesti pättyy ilmoitukseen: Kyseessä ei ole neuvoteltavissa oleva tilanne, joten älä haaskaa minun tai sinun aikaasi vastaamalla tähän viestiin. Kiristyskampanja ei myöskän kohdistu erityisesti Suomeen, vaan vastaavista viesteistä on runsaasti havaintoja myös maailmalta, kertoo Kyberturvallisuuskeskus. Mutta kyseessä on erittäin merkittävä summa, Paasio sanoo. Miehelle tulleessa viestissä kerrotaan, että salaisuuksien säilyttämiseksi käyttäjän tulee maksaa 1800 dollaria bitcoineina ohessa olevaan osoitteeseen. Bitcoin-virtuaalivaluutan arvo on noussut voimakkaasti viime aikoina.

Kyseessä huijaus, techCrunch uutisoi samoista viesteistä, jonka jotkin sanat, maksettava summa tai osoite vaihtelevat. Ihmiset ovat raportoineet kiristysviestistä, joka liikkuu sähköpostin välityksellä. Siinä naureskellaan käyttäjän katseluhistorialla sekä sillä, millaista kuvamateriaalia rikolliset miten myydä minun bitcoin käteisellä ovat käyttäjästä sanojensa mukaan kuvanneet. Pian yritys pyysi saada asentaa uhrin tietokoneelle ohjelman, joka helpottaisi kaupankäyntiä. Nyt tapausta tutkitaan Länsi-Uudenmaan poliisissa, kertoo Svenska Yle.


Sitemap