Main Page Sitemap

Most viewed

Exmo, bTC/USD 6,580.00 6,105,436, exrates, bTC/USD 6,430.45 5,384,943, bTC/USD 6,530.50 3,274,882, gatecoin, bTC/USD 6,416.00 3,052,915 Lakebtc BTC/USD 7,014.98 2,868,074 Bittrex BTC/USD 6,380.79 1,319,672 show all Total / Average BTC/USD 6,452.36 193,838,083 Other fiat 1,377,765,055 Total USD..
Read more
Sen avulla kuka tahansa voi käyttä mitä tahansa ohjelmaa ohjelmointikielestä riippumatta, kunhan käytössä on riittävästi aikaa ja muistia. Ratkaisu, mitä jos annamme tämän kyseisen tilikirjan kaikille? Hajautetun ohjelman huonot puolet? Emme tarvinneet tähän siirtoon kolmannen..
Read more

Bitcoin-rahaa vs euro


bitcoin-rahaa vs euro

kuvauksissaan kertonut varsin selkeästi, miten euroja ja muuta vastaavaa rahaa syntyy ja mistä raha on peräisin. Kiinan keskuspankki joulukuun alussa maan pankkeja käsittelemästä Bitcoiniin ja muihin virtuaalivaluuttoihin liittyviä maksuja. Vaikka kukaan ei muuten haluaisi olla virallisen rahan kanssa missän tekemisissä, on sitä hankittava ainakin verojen maksamiseen. Klassisen rahatulkinnan mukaan rahalla on kolme keskeistä tehtävä ja peruspiirrettä. Euroja syntyy pankkien luotoannosta, autotehtailija Ford pelkäsi yleisön menettävän luottamuksensa dollariin, vaikka hänen aikansa dollarin arvo perustui tarkalleen märiteltyyn märän kultaa.

Ylivoimaisesti suurin osa myös suomalaisista rahoitustoimista, kuten luottosopimuksista, on euromäräisiä. Kryptovaluuttamaailmassa liikkuvat valtavat rahasummat houkuttelevat runsaasti rikollisia, minkä vuoksi digitaalivaluutoilla rikastuneiden on syytä olla varuillaan.

Muut voivat toki sopia keskinäiset maksunsa niin kuin haluavat, mutta valtio haluaa kaikesta veronalaiseksi märämästän osansa juuri siinä rahassa kuin katsoo parhaaksi märätä. Se kertoo myös, että suurin osa nykyrahasta on olemassa vain pankkijärjestelmän tilikirjauksina eli bitteinä eikä suinkaan käteisenä setelirahana tai varsinkaan kolikoina. Henry Fordin/haku/?queryhenryfordin sanomaksi uskottu tokaisu pitänee edelleen kutinsa: Ehkä on parasta, että kansalaiset eivät ymmärrä pankkien ja rahajärjestelmän toimintaa, sillä muuten meillä alkaisi vallankumous luullakseni ennen huomista aamua. Keskuspankit olivat alun perin liikepankkien pankkeja, joiden tärkeisiin tehtäviin kuului maksujen välittäminen pankkien välillä mutta usein myös suoraan suurten yritys- ja yksityisasiakkaiden liiketoimissa. Näin ollen liikkeessä on vasta Bitcoin-perusrahaa ilman pankkijärjestelmän luomaa luotonlaajennusta. Keskuspankit laskevat toki käteistäkin rahaa liikkeeseen vuosi vuodelta runsaammin, mutta pelkästän yleisön pankkitilien tilikirjauksina olemassa olevaa ja tilisiirtoina pankista toiseen ja tililtä toiselle liikkuvaa tilirahaa syntyy vielä runsaammin. Eilen kerroimme suomalaisesta bitcoin-miljonäristä, joka joutui thaimaalaisten huijaamaksi menettäen kymmenien miljoonien arvosta kryptorahaa.

Euro exchange rate is the USD.
The currency code for Euros.
EUR, and the currency symbol.
Bitcoin ja erät pienemmät koodaamalla kootut bittirahat ovat taas nousseet otsikoihin sen jälkeen, kun niiden kurssit ampaisivat alkukevästä rakettimaiseen nousuun.
View a US Dollar.


Sitemap